Certe Donne Brillano: Vertaling en tekst - Ligabue

De vertaling van Certe Donne Brillano - Ligabue in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Certe Donne Brillano - Ligabue in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Certe Donne Brillano

We presenteren de tekst en de vertaling van Certe Donne Brillano, een nieuw lied gecreëerd door Ligabue afkomstig van het album 'Start' gepubliceerd Woensdag 28 April 2021

Dit is de lijst van de 10 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van Ligabue

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Arrivederci, mostro! / Mondovisione / Giro del mondo / Lambrusco, coltelli, rose & pop corn / Buon compleanno Elvis / Made In Italy.

Audio en Video Certe Donne Brillano
van Ligabue

Liedtekst Certe Donne Brillano
van Ligabue

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Certe Donne Brillano hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Certe Donne Brillano" is geschreven door Ligabue. Het label is "Zoo Aperto e Warner Music Group". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Ligabue

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week