Sunday Morning: Vertaling en tekst - Lecrae

De vertaling van Sunday Morning - Lecrae in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Sunday Morning - Lecrae in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Sunday Morning

Lecrae heeft een nieuwe liedje getiteld 'Sunday Morning' afkomstig van het album 'Restoration' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 13 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Lecrae

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Gravity / Rehab / Anomaly / Church Clothes / After the Music Stops.

Audio en Video Sunday Morning
van Lecrae

Liedtekst Sunday Morning
van Lecrae

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Sunday Morning bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Sunday Morning" is geschreven door Lecrae, Terrence Antonio Jones, Echelon Knoxx, SAK PASE, Blu June, Kirk Franklin, Epikh Pro, Ace Harris, Saint Bodhi, Brittany Coney e Nathanael Saint-Fleur. Het label is "Reach Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.