Black Rose: Vertaling en tekst - Lecrae

De vertaling van Black Rose - Lecrae in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Black Rose - Lecrae in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Black Rose

Black Rose is de nieuwe single vanLecrae afkomstig van het album 'Church Clothes'.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Lecrae

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Gravity / Rehab / Anomaly / Restoration / After the Music Stops.

Audio en Video Black Rose
van Lecrae

Liedtekst Black Rose
van Lecrae

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Black Rose bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Black Rose" is geschreven door Lecrae. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.