Don’t Let Me Be Misunderstood: Vertaling en tekst - Joe Cocker

De vertaling van Don’t Let Me Be Misunderstood - Joe Cocker in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Don’t Let Me Be Misunderstood - Joe Cocker in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Don’t Let Me Be Misunderstood

Don’t Let Me Be Misunderstood is de nieuwe single vanJoe Cocker afkomstig van het album 'With A Little Help From My Friends' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021.

Het album bestaat uit 12 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Joe Cocker

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Cocker / Stingray / Hymn for My Soul / Mad Dogs & Englishmen / Have a Little Faith onthouden.

Audio en Video Don’t Let Me Be Misunderstood
van Joe Cocker

Liedtekst Don’t Let Me Be Misunderstood
van Joe Cocker

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Don’t Let Me Be Misunderstood bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Don’t Let Me Be Misunderstood" is geschreven door Sol Marcus, Bennie Benjamin e Gloria Caldwell. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Joe Cocker

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week