Unchain My Heart: Vertaling en tekst - Joe Cocker

De vertaling van Unchain My Heart - Joe Cocker in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Unchain My Heart - Joe Cocker in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Unchain My Heart

Joe Cocker heeft een nieuwe liedje getiteld 'Unchain My Heart' afkomstig van het album 'Unchain My Heart' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Andere albums van Joe Cocker

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: With a Little Help from My Friends / Cocker / Stingray / Hymn for My Soul / Mad Dogs & Englishmen / Have a Little Faith.

Audio en Video Unchain My Heart
van Joe Cocker

Liedtekst Unchain My Heart
van Joe Cocker

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Unchain My Heart hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Unchain My Heart" is geschreven door Teddy Powell e Bobby Sharp. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Joe Cocker

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week