Alsof Je Bij Me Bent: Vertaling en tekst - Gerard Joling

De vertaling van Alsof Je Bij Me Bent - Gerard Joling in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Alsof Je Bij Me Bent - Gerard Joling in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Alsof Je Bij Me Bent

We presenteren de tekst en de vertaling van Alsof Je Bij Me Bent, een nieuw lied gecreëerd door Gerard Joling afkomstig van het album 'Maak me gek' gepubliceerd Dinsdag 4 Mei 2021

Dit is de lijst van de 8 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Maak me gek

Andere albums van Gerard Joling

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Christmas, The Birth Of Love / Goud onthouden.

Audio en Video Alsof Je Bij Me Bent
van Gerard Joling

Liedtekst Alsof Je Bij Me Bent
van Gerard Joling

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Alsof Je Bij Me Bent bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Alsof Je Bij Me Bent" is geschreven door John Ewbank. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Gerard Joling

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week