Het Is Nog Niet Voorbij: Vertaling en tekst - Gerard Joling

De vertaling van Het Is Nog Niet Voorbij - Gerard Joling in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Het Is Nog Niet Voorbij - Gerard Joling in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Het Is Nog Niet Voorbij

Gerard Joling heeft een nieuwe liedje getiteld 'Het Is Nog Niet Voorbij' afkomstig van het album 'Goud' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Can't Take My Eyes Off You

Andere albums van Gerard Joling

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Christmas, The Birth Of Love / Maak me gek onthouden.

Audio en Video Het Is Nog Niet Voorbij
van Gerard Joling

Liedtekst Het Is Nog Niet Voorbij
van Gerard Joling

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Het Is Nog Niet Voorbij bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Het Is Nog Niet Voorbij" is geschreven door Peter Reber, Tom Bos, Richard DeBois, Peter van Asten e Nella Martinetti. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Gerard Joling

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week