Possibili Scenari: Vertaling en tekst - Cesare Cremonini

De vertaling van Possibili Scenari - Cesare Cremonini in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Possibili Scenari - Cesare Cremonini in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Possibili Scenari

We presenteren de tekst en de vertaling van Possibili Scenari, een nieuw lied gecreëerd door Cesare Cremonini afkomstig van het album 'Possibili Scenari' gepubliceerd Woensdag 28 April 2021

De 10 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Cesare Cremonini

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Cremonini2C2C The Best Of / 2C2C (The Best Of) / Il primo bacio sulla Luna / Bagus onthouden.

Audio en Video Possibili Scenari
van Cesare Cremonini

Liedtekst Possibili Scenari
van Cesare Cremonini

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Possibili Scenari bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Possibili Scenari" is geschreven door Davide Petrella e Cesare Cremonini. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Cesare Cremonini

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week