Amici Amici: Vertaling en tekst - Cesare Cremonini

De vertaling van Amici Amici - Cesare Cremonini in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Amici Amici - Cesare Cremonini in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Amici Amici

We presenteren de tekst en de vertaling van Amici Amici, een nieuw lied gecreëerd door Cesare Cremonini afkomstig van het album 'Cremonini2C2C The Best Of'

De 6 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Cesare Cremonini

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Possibili Scenari / 2C2C (The Best Of) / Il primo bacio sulla Luna / Bagus onthouden.

Audio en Video Amici Amici
van Cesare Cremonini

Liedtekst Amici Amici
van Cesare Cremonini

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Amici Amici bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Amici Amici" is geschreven door Davide Petrella e Cesare Cremonini. Het label is "Universal Music Italia". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Cesare Cremonini

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week