You Can’t Hurry Love: Vertaling en tekst - The Supremes

De vertaling van You Can’t Hurry Love - The Supremes in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van You Can’t Hurry Love - The Supremes in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

You Can’t Hurry Love

You Can’t Hurry Love is de nieuwe single vanThe Supremes afkomstig van het album 'The Supremes A’ Go-Go'.

Dit is de lijst van de 9 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van The Supremes

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als The Supremes Sing Holland–Dozier–Holland / Where Did Our Love Go / Floy Joy / Cream of the Crop / More Hits by The Supremes onthouden.

Audio en Video You Can’t Hurry Love
van The Supremes

Liedtekst You Can’t Hurry Love
van The Supremes

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van You Can’t Hurry Love bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "You Can’t Hurry Love" is geschreven door Brian Holland, Lamont Dozier, Holland-Dozier-Holland e Eddie Holland. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van The Supremes

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week