Waltzing Matilda: Vertaling en tekst - Slim Dusty

De vertaling van Waltzing Matilda - Slim Dusty in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Waltzing Matilda - Slim Dusty in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Waltzing Matilda

We presenteren de tekst en de vertaling van Waltzing Matilda, een nieuw lied gecreëerd door Slim Dusty afkomstig van het album 'Songs From Down Under' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021

Het album bestaat uit 12 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Waltzing Matilda

Andere albums van Slim Dusty

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als G’day G’day! / Makin’ a Mile / Lights on the Hill onthouden.

Audio en Video Waltzing Matilda
van Slim Dusty

Liedtekst Waltzing Matilda
van Slim Dusty

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Waltzing Matilda bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Waltzing Matilda" is geschreven door A. B. u2018Banjou2019 Paterson. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.