Chain Gang: Vertaling en tekst - Sam Cooke

De vertaling van Chain Gang - Sam Cooke in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Chain Gang - Sam Cooke in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Chain Gang

We presenteren de tekst en de vertaling van Chain Gang, een nieuw lied gecreëerd door Sam Cooke afkomstig van het album 'Swing Low' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021

Het album bestaat uit 12 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Sam Cooke

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Ain’t That Good News / Live at the Harlem Square Club, 1963 / Encore / The Wonderful World of Sam Cooke / Twistin’ the Night Away.

Audio en Video Chain Gang
van Sam Cooke

Liedtekst Chain Gang
van Sam Cooke

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Chain Gang bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Chain Gang" is geschreven door Sam Cooke. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Sam Cooke

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week