The Only One: Vertaling en tekst - Procol Harum

De vertaling van The Only One - Procol Harum in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van The Only One - Procol Harum in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

The Only One

We presenteren de tekst en de vertaling van The Only One, een nieuw lied gecreëerd door Procol Harum afkomstig van het album 'Novum'

Dit is de lijst van de 10 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van Procol Harum

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Procol Harum / Home / Shine On Brightly / Grand Hotel onthouden.

Audio en Video The Only One
van Procol Harum

Liedtekst The Only One
van Procol Harum

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer The Only One hosten.

KREDIETEN

Het nummer "The Only One" is geschreven door Gary Brooker, Peter Brown (UK) e Josh Phillips. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Procol Harum

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week