I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free: Vertaling en tekst - Nina Simone

De vertaling van I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free - Nina Simone in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free - Nina Simone in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free

I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free is de nieuwe single vanNina Simone afkomstig van het album 'Silk & Soul' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021.

Het album bestaat uit 12 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Nina Simone

Audio en Video I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free
van Nina Simone

Liedtekst I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free
van Nina Simone

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free" is geschreven door Billy Taylor e Dick Dallas. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Nina Simone

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week