Stark: Vertaling en tekst - Newkid

De vertaling van Stark - Newkid in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Stark - Newkid in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Stark

Newkid heeft een nieuwe liedje getiteld 'Stark' afkomstig van het album 'MOUNT JHUN' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 4 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Newkid

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als SS18 / KARANTÄN VIBBAR / Mount Juhn / Alexander Jr Ferrer / Så mycket bättre 2020 - Tolkningarna (artist: Newkid) onthouden.

Audio en Video Stark
van Newkid

Liedtekst Stark
van Newkid

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Stark bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Stark" is geschreven door Newkid e Robin Lindvall. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Newkid

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week