Quand Même: Vertaling en tekst - Naza

De vertaling van Quand Même - Naza in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Quand Même - Naza in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Quand Même

We presenteren de tekst en de vertaling van Quand Même, een nieuw lied gecreëerd door Naza afkomstig van het album 'Gros bébé'

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Faut pardonner
  • Mauvais

Andere albums van Naza

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Benef / Prochain projet / Incroyable / C’est la loi / Ballon d’or onthouden.

Audio en Video Quand Même
van Naza

Liedtekst Quand Même
van Naza

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Quand Même bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Quand Même" is geschreven door Naza, RK e Binguy. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.