Loomer: Vertaling en tekst - My Bloody Valentine

De vertaling van Loomer - My Bloody Valentine in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Loomer - My Bloody Valentine in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Loomer

My Bloody Valentine heeft een nieuwe liedje getiteld 'Loomer' afkomstig van het album 'Loveless' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 10 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van My Bloody Valentine

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als m b v onthouden.

Audio en Video Loomer
van My Bloody Valentine

Liedtekst Loomer
van My Bloody Valentine

Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Loomer bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Loomer" is geschreven door Bilinda Butcher e Kevin Shields. Het label is "Sire Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.