Reaper Man: Vertaling en tekst - Mother Mother

De vertaling van Reaper Man - Mother Mother in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Reaper Man - Mother Mother in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Reaper Man

Mother Mother heeft een nieuwe liedje getiteld 'Reaper Man' afkomstig van het album 'Very Good Bad Thing' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 14 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • I Go Hungry

Andere albums van Mother Mother

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Eureka / The Sticks / O My Heart / Mother onthouden.

Audio en Video Reaper Man
van Mother Mother

Liedtekst Reaper Man
van Mother Mother

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Reaper Man bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Reaper Man" is geschreven door Ryan Guldemond. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Mother Mother

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week