Se Bruciasse La Città: Vertaling en tekst - Massimo Ranieri

De vertaling van Se Bruciasse La Città - Massimo Ranieri in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Se Bruciasse La Città - Massimo Ranieri in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Se Bruciasse La Città

Massimo Ranieri heeft een nieuwe liedje getiteld 'Se Bruciasse La Città' afkomstig van het album 'Massimo Ranieri' gepubliceerd Zaterdag 1 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 7 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Se bruciasse la città

Andere albums van Massimo Ranieri

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Perdere L’Amore / Vent’Anni... / Canzoni In Corso onthouden.

Audio en Video Se Bruciasse La Città
van Massimo Ranieri

Liedtekst Se Bruciasse La Città
van Massimo Ranieri

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Se Bruciasse La Città bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Se Bruciasse La Città" is geschreven door Enrico Polito, Toto Savio e Giancarlo Bigazzi. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.