Matches: Vertaling en tekst - Mac Miller

De vertaling van Matches - Mac Miller in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Matches - Mac Miller in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Matches

Mac Miller heeft een nieuwe liedje getiteld 'Matches' afkomstig van het album 'Watching Movies With the Sound Off' gepubliceerd Donderdag 22 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van Mac Miller

Audio en Video Matches
van Mac Miller

Liedtekst Matches
van Mac Miller

Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Matches hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Matches" is geschreven door Mac Miller, Big Jerm, TOBACCO, Ab-Soul, Sayez e Eric u201cE. Danu201d Dan. Het label is "Rostrum Records e REMember Music". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Mac Miller

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week