Una Mattina: Vertaling en tekst - Ludovico Einaudi

De vertaling van Una Mattina - Ludovico Einaudi in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Una Mattina - Ludovico Einaudi in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Una Mattina

We presenteren de tekst en de vertaling van Una Mattina, een nieuw lied gecreëerd door Ludovico Einaudi afkomstig van het album 'Una Mattina' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021

Het album bestaat uit 9 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Ludovico Einaudi

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Seven Days Walking (Day 1) / Divenire / Elements / I giorni / Le onde / Waves: The Piano Collection / In a Time Lapse onthouden.

Audio en Video Una Mattina
van Ludovico Einaudi

Liedtekst Una Mattina
van Ludovico Einaudi

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Una Mattina bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Una Mattina" is geschreven door . Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.