Feiticeiro: Vertaling in Nederlands en tekst - Luan Santana

De vertaling van Feiticeiro - Luan Santana in Nederlands en de originele liedteks
Feiticeiro: Vertaling in Italiaans en teks - Luan Santana Italiaans
Feiticeiro: Vertaling in Engels en teks - Luan Santana Engels
Feiticeiro: Vertaling in Spaans en teks - Luan Santana Spaans
Feiticeiro: Vertaling in Frans en teks - Luan Santana Frans
Feiticeiro: Vertaling in Duits en teks - Luan Santana Duits
Feiticeiro: Vertaling in Russish en teks - Luan Santana Russish
Feiticeiro: Vertaling in Nederlands en teks - Luan Santana Nederlands
Feiticeiro: Vertaling in Zweeds en teks - Luan Santana Zweeds
Feiticeiro: Vertaling in Noors en teks - Luan Santana Noors
Feiticeiro: Vertaling in Deens en teks - Luan Santana Deens
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Feiticeiro - Luan Santana in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Liedtekst Feiticeiro
van Luan Santana

O feitiço virou contra o feiticeiroDá pra ver na sua cara o desesperoVocê fez de tudo pra me ver sofrerE hoje quem sofre e chora é vocêPra você verVocê tá pagando pelo que me fezMe fez sofrerMas o mundo gira e agora é sua vezDe acertar as contas com a sua própria consciênciaE entender que cada ato gera uma consequênciaSerá que dessa vez você aprendeu a lição?Quem planta indiferença colhe solidãoO feitiço virou contra o feiticeiroDá pra ver na sua cara o desesperoVocê fez de tudo pra me ver sofrerE hoje quem sofre e chora é vocêO feitiço virou contra o feiticeiroDá pra ver na sua cara o desesperoVocê fez de tudo pra me ver sofrerE hoje quem sofre e chora é você

Vertaling in Nederlands van de liedje
Feiticeiro van Luan Santana

De spreuk heeft zich tegen de feiticeiroDá te zien zijn gezicht in de desesperoVocê ging om te zien sofrerE vandaag, degene die lijdt en huilt, is een vocêPra u verVocê bent te betalen voor mij te fezMe gemaakt sofrerMas de wereld verandert, en nu is het vezDe revanche met zijn eigen consciênciaE begrijpen dat elke handeling genereert een consequênciaSerá die je hebt geleerd in de les?Wie plant met onverschilligheid en profiteren van solidãoO de ban heeft zich tegen de feiticeiroDá te zien zijn gezicht in de desesperoVocê ging om te zien sofrerE vandaag, degene die lijdt en huilt, het wordt je de spreuk heeft zich tegen de feiticeiroDá te zien zijn gezicht in de desesperoVocê ging om te zien sofrerE vandaag, degene die lijdt en huilt, het is je

Verbeter deze vertaling

Door gebrek aan tijd en mensen, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler.
We weten dat dit niet de beste is, maar het is genoeg om het duidelijk te maken aan degenen die ons bezoeken. van het liedje.
Met uw hulp en die van de andere bezoekers kunnen we van deze site een referentie maken voor de vertalingen van liedjes.
U wilt uw bijdrage aan het nummer geven Feiticeiro We zijn gelukkig!

Luan Santana

Feiticeiro: vertaling en teks - Luan Santana
Luan Santana (Campo Grande, 1991) is een amerikaanse singer-songwriter en brazilië. In 2009 bracht hij zijn debuut album, ik ben de Man, en hij kwam aan bekendheid met het nummer 'Meteor'. Vervolgens nam ze haar eerste live-album, dat werd genomineerd voor de Latin Grammy award voor het Beste Album van de Country Muziek, en is uitgegroeid tot een van de top verkopers voor het gehele jaar 2010, te worden gecertificeerd multi-platinum. De tweede live-album, getiteld Live in Rio de janeiro (2011), waaruit vijf singles, die allemaal bereikt de nummer één positie op de singles chart van Billboard in Brazilië. In 2012, het echtpaar brengt hun tweede full-length album, Als het Gaat om de Nacht de tijd. Het album, dat leverde haar een tweede nominatie op de Latin Grammy awards, die het bereiken van de top positie in de grafiek, uit het album van de ABPD, en had de grootste hits, 'Je bent voor Mij, hoeft het huis niet verlaten, 'Nêga' en 'Altijd'. In het volgende jaar, het echtpaar bracht hun eerste extended play (EP), die Je nodig hebt om. De titel track van de EP werd een hit op de lokale radio, het bereiken van de top positie te midden van de meest uitgevoerd.

Feiticeiro

Luan Santana heeft een nieuwe liedje getiteld 'Feiticeiro' afkomstig van het album '' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Andere albums van Luan Santana

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Live-Móvel / VIVA (Ao Vivo) / Acústico / O Nosso Tempo É Hoje / As Melhores... Até Aqui / Ao Vivo no Rio onthouden.

laatste vertalingen en teksten van Luan Santana

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week

Tot nu toe heb je
155
vertalingen van liedjes verbeterd
Bedankt!