Tell Her: Vertaling en tekst - Little Voice Cast

De vertaling van Tell Her - Little Voice Cast in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Tell Her - Little Voice Cast in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Tell Her

Little Voice Cast heeft een nieuwe liedje getiteld 'Tell Her' afkomstig van het album 'Her Voice: Season One (Apple TV+ Original Series Soundtrack)' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Little Voice Cast

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Little Voice: Season One (Apple TV+ Original Series Soundtrack) onthouden.

Audio en Video Tell Her
van Little Voice Cast

Liedtekst Tell Her
van Little Voice Cast

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Tell Her bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Tell Her" is geschreven door Sara Bareilles, Hillary Lindsey, Justin Trantor e Lori McKenna. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.