Seen: Vertaling en tekst - Laura Pausini

De vertaling van Seen - Laura Pausini in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Seen - Laura Pausini in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Seen

We presenteren de tekst en de vertaling van Seen, een nieuw lied gecreëerd door Laura Pausini afkomstig van het album 'IO SI (from “The Life Ahead (La Vita Davanti A Sé)” soundtrack)'

Het album bestaat uit 5 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van Laura Pausini

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Fatti sentire / Hazte sentir / Laura Pausini / Laura Pausini (1994) / Laura / Resta in ascolto / Primavera in anticipo / Primavera anticipada / Simili / 20 – Grandes Exitos / From the Inside.

Audio en Video Seen
van Laura Pausini

Liedtekst Seen
van Laura Pausini

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Seen hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Seen" is geschreven door Diane Warren. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Laura Pausini

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week