Remember When It Rained: Vertaling en tekst - Josh Groban

De vertaling van Remember When It Rained - Josh Groban in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Remember When It Rained - Josh Groban in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Remember When It Rained

We presenteren de tekst en de vertaling van Remember When It Rained, een nieuw lied gecreëerd door Josh Groban afkomstig van het album 'Closer' gepubliceerd Woensdag 21 April 2021

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • You Raise Me Up
  • My Confession

Andere albums van Josh Groban

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Bridges / All That Echoes / Noël / Josh Groban / Awake / Harmony.

Audio en Video Remember When It Rained
van Josh Groban

Liedtekst Remember When It Rained
van Josh Groban

Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Remember When It Rained bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Remember When It Rained" is geschreven door Eric Mouquet e Josh Groban. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Josh Groban

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week