Death Of Me: Vertaling en tekst - Jeezy

De vertaling van Death Of Me - Jeezy in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Death Of Me - Jeezy in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Death Of Me

Jeezy heeft een nieuwe liedje getiteld 'Death Of Me' afkomstig van het album 'The Recession 2' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Therapy For My Soul
  • My Reputation

Andere albums van Jeezy

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Recession / Twenty/20 Pyrex Vision / TM:103 Hustlerz Ambition / PRESSURE / Church In These Streets.

Audio en Video Death Of Me
van Jeezy

Liedtekst Death Of Me
van Jeezy

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Death Of Me bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Death Of Me" is geschreven door Jeezy, ORTIZ ERIK REYES (J.U.S.T.I.C.E League), Lou Courtney, Kevin u201cColioneu201d Crowe e DJ Suede The Remix God. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Jeezy

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week