Como Un BebÉ: Vertaling en tekst - J Balvin & Bad Bunny

De vertaling van Como Un BebÉ - J Balvin & Bad Bunny in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Como Un BebÉ - J Balvin & Bad Bunny in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Como Un BebÉ

J Balvin & Bad Bunny heeft een nieuwe liedje getiteld 'Como Un BebÉ' afkomstig van het album 'Oasis' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 8 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Audio en Video Como Un BebÉ
van J Balvin & Bad Bunny

Liedtekst Como Un BebÉ
van J Balvin & Bad Bunny

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Como Un BebÉ bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Como Un BebÉ" is geschreven door El Guincho, Sky Rompiendo, Bad Bunny, Mr Eazi, J Balvin, Okiemute Oniko, Josu00e9 Rafael Arce Rodru00edguez, Tainy e Ubezi Oniko. Het label is "Universal Music Latino". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.