Sorry: Vertaling en tekst - Geôlier

De vertaling van Sorry - Geôlier in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Sorry - Geolier in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Sorry

Geolier heeft een nieuwe liedje getiteld 'Sorry' afkomstig van het album 'Emanuele (Marchio Registrato)' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 5 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Geôlier

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Emanuele.

Audio en Video Sorry
van Geôlier

Liedtekst Sorry
van Geôlier

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Sorry bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Sorry" is geschreven door Dat Boi Dee e Geolier. Het label is "Island Records e BFM Music". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Geôlier

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week