Handle It: Vertaling en tekst - Frenna

De vertaling van Handle It - Frenna in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Handle It - Frenna in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Handle It

We presenteren de tekst en de vertaling van Handle It, een nieuw lied gecreëerd door Frenna afkomstig van het album 'Highest'

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Guestlist

Andere albums van Frenna

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: ’t Album Onderweg Naar Het Album / ’t album onderweg naar ‘Het Album’ / Geen Oog Dichtgedaan / We Don’t Stop.

Audio en Video Handle It
van Frenna

Liedtekst Handle It
van Frenna

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Handle It bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Handle It" is geschreven door Yemi Alade e Frenna. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Frenna

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week