Les Beaux Moments Sont Trop Courts: Vertaling en tekst - Francis Cabrel

De vertaling van Les Beaux Moments Sont Trop Courts - Francis Cabrel in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Les Beaux Moments Sont Trop Courts - Francis Cabrel in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Les Beaux Moments Sont Trop Courts

We presenteren de tekst en de vertaling van Les Beaux Moments Sont Trop Courts, een nieuw lied gecreëerd door Francis Cabrel afkomstig van het album 'A l’aube revenant'

De 13 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Francis Cabrel

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Samedi Soir sur la Terre / Les Chemins de traverse / Algo más de amor / Les Murs de Poussière / Vise le ciel ou Bob Dylan revisité / L’essentiel 1977-2017 onthouden.

Audio en Video Les Beaux Moments Sont Trop Courts
van Francis Cabrel

Liedtekst Les Beaux Moments Sont Trop Courts
van Francis Cabrel

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Les Beaux Moments Sont Trop Courts bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Les Beaux Moments Sont Trop Courts" is geschreven door Francis Cabrel. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Francis Cabrel

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week