Loyal: Vertaling en tekst - Djadja & Dinaz

De vertaling van Loyal - Djadja & Dinaz in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Loyal - Djadja & Dinaz in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Loyal

We presenteren de tekst en de vertaling van Loyal, een nieuw lied gecreëerd door Djadja & Dinaz afkomstig van het album 'Spleen'

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Djadja & Dinaz

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Drôle de mentalité / Drôle de mentalité, pt. 1 & 2 / Nouvel album / Hors-albums / Le Revers de la médaille onthouden.

Audio en Video Loyal
van Djadja & Dinaz

Liedtekst Loyal
van Djadja & Dinaz

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Loyal bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Loyal" is geschreven door Djadja e Dinaz. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Djadja & Dinaz

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week