Tilted: Vertaling en tekst - Christine And The Queens

De vertaling van Tilted - Christine And The Queens in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Tilted - Christine And The Queens in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Tilted

Tilted is de nieuwe single vanChristine And The Queens afkomstig van het album 'Christine and the Queens' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021.

Dit is de lijst van de 7 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van Christine And The Queens

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Chris (English Version) / La vita nuova - EP / Chaleur Humaine onthouden.

Audio en Video Tilted
van Christine And The Queens

Liedtekst Tilted
van Christine And The Queens

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Tilted hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Tilted" is geschreven door Christine and the Queens. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Christine And The Queens

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week