Gifts From God: Vertaling en tekst - Chris Tomlin

De vertaling van Gifts From God - Chris Tomlin in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Gifts From God - Chris Tomlin in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Gifts From God

We presenteren de tekst en de vertaling van Gifts From God, een nieuw lied gecreëerd door Chris Tomlin afkomstig van het album 'Chris Tomlin & Friends'

Dit is de lijst van de 13 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • God Who Listens
  • Thank You Lord

Andere albums van Chris Tomlin

Audio en Video Gifts From God
van Chris Tomlin

Liedtekst Gifts From God
van Chris Tomlin

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Gifts From God bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Gifts From God" is geschreven door Tyler Hubbard, Chris Tomlin e Corey Crowder. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Chris Tomlin

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week