Theme From Spider Man: Vertaling in Nederlands en tekst - Chad Kroeger

De vertaling van Theme From Spider Man - Chad Kroeger in Nederlands en de originele liedteks
Theme From Spider Man: Vertaling in Italiaans en teks - Aerosmith Italiaans
Theme From Spider Man: Vertaling in Spaans en teks - Aerosmith Spaans
Theme From Spider Man: Vertaling in Frans en teks - Aerosmith Frans
Theme From Spider Man: Vertaling in Duits en teks - Aerosmith Duits
Theme From Spider Man: Vertaling in Portugees en teks - Aerosmith Portugees
Theme From Spider Man: Vertaling in Russish en teks - Aerosmith Russish
Theme From Spider Man: Vertaling in Nederlands en teks - Aerosmith Nederlands
Theme From Spider Man: Vertaling in Zweeds en teks - Aerosmith Zweeds
Theme From Spider Man: Vertaling in Noors en teks - Aerosmith Noors
Theme From Spider Man: Vertaling in Deens en teks - Aerosmith Deens
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Theme From Spider Man - Aerosmith in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Liedtekst Theme From Spider Man
van Chad Kroeger

Spider-man, Spider-manDoes whatever a spider canSpins a web, sweet surpriseCatches thieves, just like fliesLook out! Here comes the Spider-man!Is he strong? Listen, Bud!Heand#x27;s got radioactive bloodCan he swing from a thread?No escape from his spiderwebLook out! There goes the SpiderIn the chill of nightAt the scene of the crimeLike a laserlightHe arrives just in timeSpider-man, Spider-manDoin the impossible and why because he canSpider-Man, Spider-manDoin what he gotta get accordin to the plan, look out!Life is a great big bang-upWherever thereand#x27;s a hang-upYouand#x27;ll find the Spider-man!

Vertaling in Nederlands van de liedje
Theme From Spider Man van Chad Kroeger

Spider-man, Spider-manDoes wat een spider canSpins een web, zoete surpriseCatches dieven, net als fliesLook uit! Hier komt de Spider-man!Is hij sterk? Luisteren, Bud!Heand#x27;s kreeg radioactieve bloodCan hij swing van een draad?Geen ontsnappen aan zijn spiderwebLook uit! Daar gaat het SpiderIn de kilte van de nightAt de scène van de crimeLike een laserlightHe komt net op timeSpider-man, Spider-manDoin het onmogelijk is en waarom omdat hij canSpider-Man, Spider-manDoin wat hij moet krijgen accordin het plan, kijk uit!Het leven is een grote big bang-upWherever thereand#x27;s een hang-upYouand#x27;ll vinden de Spider-man!

Verbeter deze vertaling

Door gebrek aan tijd en mensen, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler.
We weten dat dit niet de beste is, maar het is genoeg om het duidelijk te maken aan degenen die ons bezoeken. van het liedje.
Met uw hulp en die van de andere bezoekers kunnen we van deze site een referentie maken voor de vertalingen van liedjes.
U wilt uw bijdrage aan het nummer geven Theme From Spider Man We zijn gelukkig!

Chad Kroeger

Theme From Spider Man: vertaling en teks - Chad Kroeger
Chad Kroeger is een songwriter/producer en tevens de zanger en gitarist van de band 'Nickelback', geboren in Hanna, Alberta, Canada op 15 November 1974 (42 jaar oud), Kroeger heeft bewezen een succesvol muzikant, niet alleen met de hits van zijn band zoals 'How you Remind Me' 'Foto ' s' 'Burn It To The Ground', maar hij heeft ook geschreven hits als 'Held' (Soundtrack van Spiderman) en 'Waarom niet U & I' 'In De Nacht' zowel samen met de beroemde gitarist Carlos Santana.

Theme From Spider Man

We presenteren de tekst en de vertaling van Theme From Spider Man, een nieuw lied gecreëerd door Aerosmith afkomstig van het album ''

Andere albums van Chad Kroeger

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Spider-Man (Music from and Inspired By) onthouden.

laatste vertalingen en teksten van Chad Kroeger

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week

Tot nu toe heb je
155
vertalingen van liedjes verbeterd
Bedankt!