Buried Alive: Vertaling en tekst - Buju Banton

De vertaling van Buried Alive - Buju Banton in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Buried Alive - Buju Banton in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Buried Alive

We presenteren de tekst en de vertaling van Buried Alive, een nieuw lied gecreëerd door Buju Banton afkomstig van het album 'Upside Down' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Rising Up
  • Cherry Pie

Andere albums van Buju Banton

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als ’Til Shiloh / The Best of the Early Years: 1990-1995 onthouden.

Audio en Video Buried Alive
van Buju Banton

Liedtekst Buried Alive
van Buju Banton

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Buried Alive bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Buried Alive" is geschreven door Buju Banton. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.