The Hits! From His Smokie and Solo Years, album van Chris Norman & Suzi Quatro: lijstvan de liedjes envertaling tekst

Informatie over het album The Hits! From His Smokie and Solo Years van Chris Norman & Suzi Quatro

We presenteren het nieuwe album van Chris Norman & Suzi Quatro getiteld The Hits! From His Smokie and Solo Years. Het album is uitgebracht op Zondag 30 November 2008.
Het album bestaat uit 35 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:
Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door Chris Norman & Suzi Quatro. Tussen de haakjes staat de naam van het album:
  • Mexican Girl
  • No Arms Can Ever Hold You
  • I’ll Meet You at Midnight
  • Million Miles to Nowhere
  • The First Cut Is the Deepest
  • Second Time Around
  • Endless Night
  • Inside Out
  • Needles and Pins
  • If You Think You Know How To Love Me
  • For a Few Dollars More
  • Lost in Flight
  • The Growing Years
  • Something's Been Making Me Blue
  • Midnight Lady
  • Babe It's Up to You
  • Some Hearts Are Diamonds
  • Lay Back in the Arms of Someone
  • Living Next Door to Alice
  • Call on Me
  • San Francisco Bay
  • Got It All
  • Wild Wild Angels
  • Keep Talking
  • Take Good Care of My Baby
  • Goodbye Lady Blue
  • Oh Carol
  • Sarah
  • Don't Play Your Rock 'n' Roll To Me
  • Amazing
  • Red Hot Screaming Love
  • Stumblin' In by Chris Norman & Suzi Quatro
  • Love Is A Battlefield
  • The Night Has Turned Cold
  • It's Your Life
Tot nu toe heb je
vertalingen van liedjes verbeterd