Vertaling in Nederlands van de teksten van de buitenlandse liedjes -

The Essential Sonny Boy Williamson, album van Sonny Boy Williamson Ii: lijstvan de liedjes envertaling tekst

Informatie over het album The Essential Sonny Boy Williamson van Sonny Boy Williamson Ii

Maandag 30 November 1992 het nieuwe album van Sonny Boy Williamson Ii is uitgebracht, het is genaamd The Essential Sonny Boy Williamson.
Het album bestaat uit 45 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:
Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door Sonny Boy Williamson Ii. Tussen de haakjes staat de naam van het album:
  • Cool Disposition
  • Help Me
  • Ninety Nine
  • Nine Below Zero
  • Keep Your Hands Out Of My Pocket
  • Somebody Help Me
  • Too Close Together
  • Have You Ever Been In Love
  • Like Wolf
  • Close To Me
  • Good Evening Everybody
  • Let Your Conscience Be Your Guide
  • The Goat
  • Cross My Heart
  • Unseeing Eye
  • Your Funeral And My Trial
  • Stop Right Now
  • She's My Baby
  • Down Child
  • Santa Claus
  • I Don't Know
  • Too Old To Think
  • Your Imagination
  • Little Village
  • Keep It To Yourself
  • Checkin' Up On My Baby
  • Don't Lose Your Eye
  • Lonesome Cabin
  • Born Blind
  • Trust My Baby
  • One Way Out
  • Temperature 110
  • Don't Start Me To Talkin'
  • Too Young To Die
  • Bye Bye Bird
  • Unseen Eye
  • Fattening Frogs For Snakes
  • You Killing Me
  • Bring It On Home
  • Decoration Day
  • The Key
  • I Can't Be Alone
  • Let Me Explain
  • Trying To Get Back On My Feet
  • All My Love In Vain

Sommige teksten en vertalingen van Sonny Boy Williamson Ii