Opus, album van Marc Anthony: lijstvan de liedjes envertaling tekst

Informatie over het album Opus van Marc Anthony

Vrijdag 10 Mei 2019 het nieuwe album van Marc Anthony is uitgebracht, het is genaamd Opus.
Marco Antonio Muñiz (geboren op 16 September 1968), bekend professioneel als Marc Anthony, is een Amerikaanse acteur, producer en singer-songwriter. Anthony is de best verkopende tropische salsa-artiest aller tijden. De twee-time Grammy awards en drie Latin Grammy–winnaar heeft verkocht meer dan 12 miljoen albums wereldwijd. Hij is het best bekend om zijn Latin salsa nummers en ballads. Anthony heeft vele prijzen gewonnen en zijn prestaties zijn geëerd door verschillende erkenningen. Hij was de ontvanger van de 2009 Congressional Hispanic Caucus Instituut (CHCI) Stoel-Award. Hij kreeg ook de '2009 CHCI Stoel Lifetime Achievement Award' op September 16, 2009 Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Todo A Su Tiempo onthouden.
Dit is de lijst van de 10 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.
Hier is een lijstje met de liedjes die Marc Anthony zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
Tot nu toe heb je
143
vertalingen van liedjes verbeterd
Bedankt!