Vertaling in Nederlands van de teksten van de buitenlandse liedjes - BeatGOGO.nl

Light Up the Night, album van The Brothers Johnson: lijstvan de liedjes envertaling tekst

Informatie over het album Light Up the Night van The Brothers Johnson

We presenteren het nieuwe album van The Brothers Johnson getiteld Light Up the Night. Het album is uitgebracht op Donderdag 14 Januari 2021.
De Johnson Brothers, gevormd door George (ook bekend als Lightnin 'Licks) en Louis Johnson (ook bekend als Thunder Thumbs), waren een Amerikaans funk / rhythm'n blues duo. Actieve jaren: '75 -'82 - ze hadden een splitsing van 1982 tot 1984 - en vervolgens van 84-2015 (toen Louis stierf). De grote hit kwam met een cover van de cultklassieker van Shuggie Otis, The Brothers Johnson, gevormd door George (ook bekend als Lightnin 'Licks) en Louis Johnson (ook bekend als Thunder Thumbs), een Amerikaans funk / rhythm'n blues-duo. Actieve jaren: '75 -'82 - ze hadden een splitsing van 1982 tot 1984 - en vervolgens van 84 tot 2015 (toen Louis stierf). De grote hit kwam met een cover van de cultklassieker 'Strawberry Letter 23' van Shuggie Otis. Elk album en elk nummer werd geproduceerd door niemand minder dan Quincy Jones, hier te zien (midden):
De 3 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:
Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door The Brothers Johnson die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Closer to the One That You Love
  • All About the Heaven
  • Celebrations

Sommige teksten en vertalingen van The Brothers Johnson

Tot nu toe heb je
225
vertalingen van liedjes verbeterd
Bedankt!