Vertaling in Nederlands van de teksten van de buitenlandse liedjes -

Crazy Ex-Girlfriend (Original Television Soundtrack): Season 3, album van Crazy Ex-Girlfriend Cast: lijstvan de liedjes envertaling tekst

Informatie over het album Crazy Ex-Girlfriend (Original Television Soundtrack): Season 3 van Crazy Ex-Girlfriend Cast

We presenteren het nieuwe album van Crazy Ex-Girlfriend Cast getiteld Crazy Ex-Girlfriend (Original Television Soundtrack): Season 3. Het album is uitgebracht op Zaterdag 19 December 2020.
De cast van de CW-show Crazy Ex-Girlfriend, die tussen 2015 en 2019 vier seizoenen liep. De show is een muzikale komedie waarbij elke aflevering zijn eigen originele muzieknummers heeft, die in aantal variëren tussen afleveringen. We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Crazy Ex-Girlfriend: Original Television Soundtrack (Season 4).
De 31 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:
Hier is een lijstje met de liedjes die Crazy Ex-girlfriend Cast zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Nothing is Ever Anyone's Fault
  • The Miracle of Birth
  • Without Love You Can Save the World
  • Fit Hot Guys Have Problems Too
  • Maybe She's Not Such A Heinous Bitch After All
  • This Session Is Going To Be Different
  • Buttload of Cats
  • The Buzzing From The Bathroom
  • A Diagnosis
  • You Do / You Don't Want To Be Crazy
  • Strip Away My Conscience
  • My Friend's Dad
  • The Moment Is Me
  • Where's Rebecca Bunch?
  • Back in Action
  • He's The New Guy
  • I've Got My Head In The Clouds
  • My Sperm Is Healthy
  • The End of the Movie
  • F**kton of Cats
  • I'm Just a Boy in Love
  • Horny Angry Tango
  • First Penis I Saw
  • Let's Generalize About Men
  • Face Your Fears (reprise)
  • This Is My Movement
  • Get Your Ass Out of My House
  • Scary Scary Sexy Lady
  • Settle for Her
  • I Feel Like This Isn't About Me
  • I Go to the Zoo

Sommige teksten en vertalingen van Crazy Ex-girlfriend Cast

Tot nu toe heb je
vertalingen van liedjes verbeterd