Vertaling in Nederlands van de teksten van de buitenlandse liedjes - BeatGOGO.nl

Bread, album van The Alchemist: lijstvan de liedjes envertaling tekst

Informatie over het album Bread van The Alchemist

Vrijdag 9 April 2021 het nieuwe album van The Alchemist is uitgebracht, het is genaamd Bread.
The Alchemist is een rapper en dj en bovendien een van de meest productieve producers in hiphop, aangezien hij met veel van de beste rappers in de game heeft gewerkt. Hij is vooral bekend om zijn samenwerkingen met Mobb Deep, maar hij heeft gewerkt met rappers uit alle regio's van Amerika, waaronder Nas, Kendrick Lamar, The Alchemist is een rapper en DJ en is bovendien een van de meest productieve producers in hiphop. heeft met veel van de beste rappers in het spel gewerkt. Hij is vooral bekend door zijn samenwerkingen met Mobb Deep, maar hij heeft gewerkt met rappers uit alle regio's van Amerika, waaronder Nas, Kendrick Lamar, Lil Wayne en Eminem. Op 14-jarige leeftijd begon Alan Maman, gefokt uit Beverly Hills, als de helft van het duo The Whooliganz met acteur Scott Caan in 1991. Hij groeide ook op met Evidence from Dilated Peoples en produceerde hun eerste single 'Third Degree' in 1997. Alchemist werd begeleid door Cypress Hill's DJ Muggs, die hem productietechnieken leerde en hem later introduceerde bij Mobb Deep. Al's vroege producties op het Murda Muzik-album van Mobb Deep in 1999 begonnen zijn profiel te laten groeien, wat een hoge vlucht nam na de populariteit van zijn productie op de Jadakiss-hit uit 2001 'We Gonna Make It'. De Alchemist is door de jaren heen bij veel projecten betrokken geweest. Hij bracht twee compilaties uit - 2004's 1st Infantry en 2009's Chemical Warfare - een aantal instrumentale albums, mixtapes, evenals samenwerkingsalbums met Prodigy en Havoc van Mobb Deep, Curren $ y, Fashawn, Action Bronson, Oh No (as Gangrene), en Evidence (als Step Brothers) onder anderen. Hij heeft ook gediend als DJ voor shows van Eminem en Action Bronson. ** Samenwerkingsalbums ** Gangreen-discografie met Oh No 2007: Return of the Mac with Prodigy 2009: The Antidote with Fashawn 2011: Covert Coup with Curren $ y 2012: No Idols with Domo Genesis 2012: Rare Chandeliers with Action Bronson 2013: 360 Waves with Durag Dynasty 2013: Albert Einstein met Prodigy 2013: My 1st Chemistry Set with Boldy James 2014: Lord Steppington with Evidence as Step Brothers 2014: FASH-ionably Late with Fashawn 2014: The Good Book, Vol. 1 met Budgie Beats 2015: Masterpiece Theatre met Willie the Kid 2016: The Carrollton Heist met Curren $ y 2016: The Silent Partner with Havoc 2016: Rap & Glorie EP met Kempi 2017: The Good Book, Vol. 2 met Budgie Beats 2017: Moving Parts EP met Lunice 2017: Fantasy Island EP met Jay Worthy 2018: Fetti met Curren $ y & Freddie Gibbs 2019: Layups EP met The Cool Kids 2019: Lamb Over Rice EP met Action Bronson 2019: BOLDFACE EP met Boldy James 2020: The Price of Tea in China met Boldy James 2020: LULU met Conway the Machine 2020: Alfredo met Freddie Gibbs AAAAA-Alchemist We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Yacht Rock.
Dit is de lijst van de 6 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.
Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door The Alchemist die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Mac 10 Wounds
  • E. Coli
  • Roman Candles (Instrumental)
  • Ray Mysterio (Instrumental)
  • Mac 10 Wounds (Instrumental)
  • E. Coli (Instrumental)

Sommige teksten en vertalingen van The Alchemist