Believers Never Die, Volume Two - Greatest Hits, album van Fall Out Boy: lijstvan de liedjes envertaling tekst

Informatie over het album Believers Never Die, Volume Two - Greatest Hits van Fall Out Boy

Fall Out Boy heeft eindelijk Vrijdag 15 November 2019 zijn nieuwe album uitgebracht, genaamd Believers Never Die, Volume Two - Greatest Hits.
Fall Out Boy is een Amerikaanse rock band afkomstig uit Wilmette, Illinois. De band werd opgericht in 2001 door Pete Wentz, wie levert bass en songteksten van de band en gitarist Joe Trohman, die zowel wordt gebruikt om een deel van de metalcore band Arma Angelus. Trohman later aangeworven zanger Patrick Stump, die in eerste instantie geprobeerd als de drummer van de band, na een ontmoeting met hem in een boekhandel. Na de release van Project Raket/Fall Out Boy, een split-EP met Project Raket. Het is opgenomen zonder de huidige drummer Andy Hurley door hem geïnteresseerd in het project; Hurley later kwam in 2003 als een vervanging touring drummer. Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als MANIA / Believers Never Die - Volume Two / Take This to Your Grave / Save Rock and Roll onthouden.
Het album bestaat uit 5 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:
Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door Fall Out Boy die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Bob Dylan
  • Centuries
  • Uma Thurman
  • Irresistible
  • Immortals
Tot nu toe heb je
143
vertalingen van liedjes verbeterd
Bedankt!