Beli Grad (TBA), album van Rasta: lijstvan de liedjes envertaling tekst

Informatie over het album Beli Grad (TBA) van Rasta

We presenteren het nieuwe album van Rasta getiteld Beli Grad (TBA). Het album is uitgebracht op Woensdag 11 Maart 2020.
Stefan Đurić, (alias Groei) was een servisch-pop-folk-hip-hop zanger, songwriter en producer. Hij werd geboren op 16. in November 1989. jaar in Pristina. Bekend om de combinatie van folk, pop, R&B, rege, hip-hop muzikale stijlen, en maakt gebruik van autotune. De thema ' s van zijn nummers werden vrouwen, liefde, marihuana, en status in de samenleving. Woont en werkt in Belgrado. Zoon Slađane en Dure Đurića dat de docenten op de Universiteit van Belgrado. Een trouwe volgeling van de religieuze beweging van de Rastafari, van wie, en stimuleert zijn artiestennaam, muzikale stijl en dredlocksi. In het begin van zijn carrière was hij lid van de groep, Show-programma. 2009. jaar bracht hij zijn debuut album met de titel 'Sensemilia Mixtape'. Najslušanije het was het lied zelf: 'Legalizuj', 'ontvlambaar' en 'Terwijl ik rolam blant'. 2010. jaar uitgebrachte albums: 'in Die geld' en 'Magazine'. Op de eerste sarađivao met reperima Cvijom, de Taille, en een band van Elite te bepalen, terwijl de andere opgenomen met de band Unie. Istakle was het lied: 'Roll paar', 'mijn wereld', 'Pillen', 'easy to play' en 'Ze is zo goed.' Ook fungeerde als predgrupa bij het concert van rapper 50 Cent, die vervolgens werd op de Europese tour. 2011. jaar bracht hij het album 'Superstar', en de grootste aandacht wordt aangetrokken door het lied: '5 minuten', 'Late' en 'Getto leven,' die hij zong het in het engels. 2012. jaar reperom Ikcem deed een duet op het nummer 'in de naam van bekering'. Enorme populariteit 2014. jaar, toen hij opgenomen numeru 'Kavasaki'. 2015. jaar gooide een groep van 'Kavali', 'Balkan' en 'Habibi', die kwam over een grote publiek geopend. 28. Jul 2016. een jaar later is hij getrouwd met zangeres Ana Nikolic in Belgrado. We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Air Max Reggae.
Dit is de lijst van de 2 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.
Hier is een lijstje met de liedjes die Rasta zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
Tot nu toe heb je
155
vertalingen van liedjes verbeterd
Bedankt!