Slave To Nothing: Vertaling en tekst - Zach Williams

De vertaling van Slave To Nothing - Zach Williams in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Slave To Nothing - Zach Williams in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Slave To Nothing

Slave To Nothing is de nieuwe single vanZach Williams afkomstig van het album 'Rescue Story' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021.

Dit is de lijst van de 1 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Zach Williams

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Rescue Story / Chain Breaker (Deluxe Edition).

Audio en Video Slave To Nothing
van Zach Williams

Liedtekst Slave To Nothing
van Zach Williams

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Slave To Nothing bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Slave To Nothing" is geschreven door Zach Williams, Mia Fieldes e Jonathan Smith. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.