Stand Up: Vertaling en tekst - Zach Williams

De vertaling van Stand Up - Zach Williams in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Stand Up - Zach Williams in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Stand Up

We presenteren de tekst en de vertaling van Stand Up, een nieuw lied gecreëerd door Zach Williams afkomstig van het album 'Rescue Story' gepubliceerd Zaterdag 1 Mei 2021

Het album bestaat uit 1 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Zach Williams

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Rescue Story / Chain Breaker (Deluxe Edition).

Audio en Video Stand Up
van Zach Williams

Liedtekst Stand Up
van Zach Williams

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Stand Up bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Stand Up" is geschreven door Zach Williams, Jonathan Smith e Mia Fieldes. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.