Less Like Me: Vertaling en tekst - Zach Williams

De vertaling van Less Like Me - Zach Williams in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Less Like Me - Zach Williams in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Less Like Me

Zach Williams heeft een nieuwe liedje getiteld 'Less Like Me' afkomstig van het album 'Rescue Story' gepubliceerd Dinsdag 4 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 1 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Zach Williams

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Rescue Story / Chain Breaker (Deluxe Edition) onthouden.

Audio en Video Less Like Me
van Zach Williams

Liedtekst Less Like Me
van Zach Williams

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Less Like Me bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Less Like Me" is geschreven door Mia Fieldes, Zach Williams e Hank Bentley. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.