The Homeless Lady’s Revenge: Vertaling en tekst - William Finn

De vertaling van The Homeless Lady’s Revenge - William Finn in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van The Homeless Lady’s Revenge - William Finn in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

The Homeless Lady’s Revenge

We presenteren de tekst en de vertaling van The Homeless Lady’s Revenge, een nieuw lied gecreëerd door William Finn afkomstig van het album 'A New Brain (2015 New York Cast Recording)'

De 1 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van William Finn

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: A New Brain (Original Off-Broadway Cast Recording) / Falsettoland.

Audio en Video The Homeless Lady’s Revenge
van William Finn

Liedtekst The Homeless Lady’s Revenge
van William Finn

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van The Homeless Lady’s Revenge bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "The Homeless Lady’s Revenge" is geschreven door William Finn. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.