I'll Be There: Vertaling en tekst - Walk Off The Earth

De vertaling van I'll Be There - Walk Off The Earth in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van I'll Be There - Walk Off The Earth in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

I'll Be There

We presenteren de tekst en de vertaling van I'll Be There, een nieuw lied gecreëerd door Walk Off The Earth afkomstig van het album 'Album 7'

Dit is de lijst van de 1 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Walk off the Earth

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: HERE WE GO! / Subscribe to the Holidays.

Audio en Video I'll Be There
van Walk Off The Earth

Liedtekst I'll Be There
van Walk Off The Earth

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van I'll Be There bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "I'll Be There" is geschreven door Gianni Luminati, Sarah Blackwood, Andrew Haas, Michael Matosic, Ian Franzino e Jake Torrey. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.