Goodnight Children Everywhere: Vertaling en tekst - Vera Lynn

De vertaling van Goodnight Children Everywhere - Vera Lynn in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Goodnight Children Everywhere - Vera Lynn in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Goodnight Children Everywhere

Vera Lynn heeft een nieuwe liedje getiteld 'Goodnight Children Everywhere' afkomstig van het album 'The Forces’ Sweetheart Ultimate Collection' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Audio en Video Goodnight Children Everywhere
van Vera Lynn

Liedtekst Goodnight Children Everywhere
van Vera Lynn

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Goodnight Children Everywhere bevatten.

KREDIETEN

Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Vera Lynn

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week