Cats In The Cradle: Vertaling en tekst - Ugly Kid Joe

De vertaling van Cats In The Cradle - Ugly Kid Joe in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Cats In The Cradle - Ugly Kid Joe in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Cats In The Cradle

Ugly Kid Joe heeft een nieuwe liedje getiteld 'Cats In The Cradle' afkomstig van het album 'America’s Least Wanted' gepubliceerd Zaterdag 1 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 13 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Cats in the Cradle

Andere albums van Ugly Kid Joe

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Stairway to Hell onthouden.

Audio en Video Cats In The Cradle
van Ugly Kid Joe

Liedtekst Cats In The Cradle
van Ugly Kid Joe

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Cats In The Cradle bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Cats In The Cradle" is geschreven door Harry Chapin e Sandra Chapin. Het label is "Mercury Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.